Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 11-06-2017 14:35:04
Vrije tijd & Tuin

Schutting op erfgrens

Doe eens ff dimmen, dametje. buren die blij zijn met een aanhanger vol rotzooi in de straat, het lijkt mij bijzonder. maar ook niet relevant. kennelijk werd de plaatselijke wet- en regelgeving overtreden. anders had deze natuurlijk gewoon mogen blijven staan. ik vind uw sociale component ook niet echt lekker naar voren komen, overigens.

voor het overige, als de schutting op instorten staat, zijn de buren verplicht mee te betalen. maar nogmaals, probeer zaken te doen met de wooncooperatie. net met uw buren zelf. zo te zien gaat dat toch niet lukken.




sa

door sandrakrol 11 jun. 2017 om 11:17
1 antwoorden / vragen

praat voor jezelf  
er was geen één buurt bewoner die last had van die aanhanger. iedereen was er blij mee hij stond er al 6 jaar. behalve jij, jij komt en dat die aanhanger moest van jou weg. en trouwens hij stond niet eens voor jou deur. en de schutting staat niet op instorten.... je wilt graag je gelijk hebben indeze maar dan heb je pech..en de woningbouw... heb ook zijn regels  en jij bent leerkracht... sociaal jij bent zo asociaal jij heb geen respect voor je buren nul komma nul.