Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sa
Satel - 16-06-2017 09:52:55
Auto & Vervoer

Opgelicht door garage

De garage had een storing met de camera en had een rode vlek op beeld maar dat was zijn eigen buitenlamp bleek later maar belde mij om het na te kijken ik zei tegen hem dat ik eerst naar de renault garage moest omdat mijn dynamo stuk is en die is 1 straat verder als ik dan een leen of huur auto had zo ik terug komen hij zij toen van je kan hem ook hier laten dan maak ik hem en goedkoper dan de dealer en krijg je van mij zolang een auto mee kosteloos dus dacht nou dat is eenvoudiger maar meneer houd zich niet aan de verplichte reparatie procedure dus ook vervangen spanrollen en distributiesnaar dus alles liep eraf en motor naar de filisteinen en hij koste uiteindelijk nog 150 euro duurder dan de officiele garage.
is er nog iets niet duidelijk en nu wil hij het niet oplossen en mij met de schade laten zitten en ervoor latenopdraaien lekker he!!!!!!.
en doe niet zo kinderachtig met . en , dat zijn trieste opmerkingen kleuterschool zeg dan liever niks.
mijn technische kennis van beveiliging gaat 100 keer hoger dan mensen die dit soort onzin doen.