Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 27-06-2017 10:22:36
Vrije tijd & Tuin

Annuleren activiteit volledige bedrag betalen

De aanbieder heeft totaal geen invloed op het weer ... wèl op omboeken!

zodra er teveel aanbieders van dit soort activiteiten ontstaan, kan ik me voorstellen, dat u graag zou boeken bij een organisator die in zijn voorwaarden schrijft, dat slecht weer een reden voor een verschuiving of omboeken is. maar ik ken nog geen bedrijf met de algemene voorwaarden die door de concurrentiedruk deze regeling heeft aangeboden en zolang zult u (nog) het risico m.b.t. het weer, met de aanbieder moeten delen en loopt ú ook een financieel risico.

nb. ik zou als organisator ook inderdaad een andere activiteit aangeboden hebben, maar misschien stond die niet (meer) ter beschikking vanwegen de slechte weersvoorspellingen. was een korting niet te verhandelen door later nog eens te boeken?