Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jacky2006 - 12-07-2017 12:28:21
Elektronica & TV

Tegoedbon bij defecte aankoop?

Als je een product koopt in een kringloopwinkel is er altijd een risico, het hangt er net vanaf hoeveel geluk je hebt of een apparaat het lang blijft doen. zelf heb ik een tijdje in een kringloopwinkel gewerkt en daar werden alle apparaten eerst getest voordat ze de winkel in gingen. ook werden spellen en puzzels gecontroleerd of ze compleet waren. daar zaten op alle apparaten een maand garantie.

het gaat gelukkig maar om 5 euro, je kunt van dag geld ook iets uitzoeken waarvan je al weet dat het niet kapot is. wel vind ik dat de kringloopwinkel een briefje had kunnen ophangen dat ze geen geld teruggeven als een aankoop niet goed is. dan weet je als klant waar je aan toe bent.