Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

th
thieu - 12-07-2017 13:23:34
Vrije tijd & Tuin

Levensduur polyester tent

Een levensduur van 10 tot 20 gebruiksweken zijn dus minstens 5 jaar van twee weken per jaar of één jaar van 10 weken. in de reviews vond ik echter deze:

"this is our second country road awning, the first having worn out after five summers of hard use in uk weather. we have learned that what is important in an awning is quality, ease of pitching and a heavy-duty zipped in ground sheet, and the country road delivers on each count."

nou is "hard use" niet te vertalen in een bepaald aantal weken maar het doet wel een lang(er) gebruik vermoeden. 9 weken is in ieder geval minder dan de opgave van minimale levensduur, die overigens niet bij het product zelf staat. de vraag is of ze weg kunnen komen met die info op ergens een algemene plaats op hun site.