Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 15-07-2017 16:09:48
Vakantie & Reizen

Mag een organisatie zomaar 500 euro borg p.p. vragen?

Uit de alg. voorwaarden van roompot:

14. waarborgsom en verrekening

in verband met de “eindcontrole” zal op de meeste parken een waarborgsom per persoon en/of per gereserveerde accommodatie per periode in rekening worden gebracht.

de ondernemer behoudt zich het recht voor om in bepaalde situaties bijvoorbeeld bij reservering c.q. aankomst c.q. verblijf van een gemelde of niet gemelde groep, per groep of per individuele gast van die groep alsnog een (extra) waarborgsom/ schoonmaak/extra linnengoed in rekening te brengen.

de ondernemer heeft te allen tijde het recht om vorderingen (zoals openstaande posten, boeten en schade) op de recreant en de onder diens overeenkomst vallende gasten, uit welke hoofde dan ook, te verrekenen met alle door hen betaalde bedragen, waaronder de (extra) waarborgsom. zo nodig zal een aanvullende factuur worden nagezonden

de (extra) waarborgsom of het restant daarvan wordt uiterlijk 7 dagen ná het vertrek teruggestort mits de accommodatie achtergelaten wordt conform onze (schoonmaak)voorschriften en er geen (schade)bedragen ter verrekening meer openstaan. door het terugstorten van de waarborgsom wordt geen afstand gedaan van enige schadevordering of schadevergoeding in welke vorm dan ook. eén jaar na vertrek vervalt het recht op restitutie van de waarborgsom.