Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 15-07-2017 17:29:53
Vakantie & Reizen

Mag een organisatie zomaar 500 euro borg p.p. vragen?

Die roompot wil zeker alleen maar gezinnetjes hebben met kleine kinderen. 
om dat te bereiken, gaan ze de waarborg voor mensen die niet tot de doelgroep horen fors verhogen. dan blijven die wel weg.
maar volgens hun regels behoren 2 bejaarde echtparen die samen een huisje willen huren ook tot de risicogroep om dat  huisje kort en klein te slaan. die betalen ook €500 p.p. extra borg. 
er zijn problemen geweest in het verleden:http://www.pzc.nl/algemeen/vakantieparken-nemen-gasten-onder-de-loep~a0200a73/" target="_blank">http://www.pzc.nl/algemeen/vakantieparken-nemen-gasten-onder-de-loep~a0200a73/

https://www.bungalows.nl/nl/bungalow-zeeland/roompot-vakanties-soeten-haert.html" target="_blank">https://www.bungalows.nl/nl/bungalow-zeeland/roompot-vakanties-soeten-haert.html
- er wordt een waarborgsom gevraagd, € 65,- per accommodatie (staat op de factuur van het park en wordt na verblijf teruggestort). 
- tijdens hemelvaart en pinksteren kunnen jongeren helaas niet verblijven op de park soeten haert. 
- groepsboekingen (muv families) tijdens hemelvaart, pinksteren en fronleichnam zijn niet toegestaan.
- roompot vakanties hanteert voor reserveringen met meer dan 3 personen (muv families) een waarborgsom van €500,- per persoon. er bestaat de mogelijkheid dat roompot vakanties telefonisch contact met u opneemt voor aanvullende informatie. verblijft u met 2 personen in de leeftijdscategorie van 18 t/m 25 jaar op het park dan wordt er een waarborg van € 50,- pp. berekend.