Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

on
ongeloveloos - 17-07-2017 21:33:36
Vakantie & Reizen

Censuur bij zoover.nl

@tenormin, ik begrijp niet zo goed wat je vaag vindt aan mijn antwoorden.
je zegt zelf al dat het niet kan als een parkbaas achter je rug om je chalet binnenloopt. maar met een smoes "schade, schoonmaak, blabla" iemands borg inpikken kan toch ook niet?  verder nog contractbreuk en nog wat pesterijtjes dat de buitenwereld moet weten. dus ik begrijp niet waarom je m'n verhaal vaag vindt. ;)

@tijgerin. de meeste mensen kijken op zoover.nl voor ze ergens boeken en dus vind ik het heel belangrijk dat ze juist daar mijn verhaal kunnen lezen.

wat me vooral irriteert is dat ik een hoop bewijs heb dat de eigenaar van dit park zich heeft misdragen en dus tegen zoover heb gezegd dat ik bij twijfel alle medewerking wil verlenen.
en dan belt/mailt die parkeigenaar of de recensie weggehaald kan worden en hij krijgt gelijk z'n zin!

het gekke is: eigenaren kunnen op die site ook reageren (deze eigenaar heeft dat recent nog gedaan dus hij kent deze functie!).
dus als zoover objectief was geweest hadden ze gezegd: u kunt in een commentaar aangeven wat er volgens u niet klopt aan die recensie!

maar hier was het probleem dat het verhaal niet valt te ontkennen.
en negeren was ook geen optie, want een eigenaar die wel reageert op een andere recensie met een 5 en dan een 1 negeert roept ook vragen op.
en dus moest die recensie weg.

conclusie: parkeigenaren, wees niet bang voor klanten die de vuile was buitenhangen want zoover.nl haalt uw vuile was weer netjes weg!

@ getty.  als een parkeigenaar borg in z'n zak steekt zonder dat hij daar recht op heeft, wat maakt het dan uit of je daar 2 weken of 2 jaar heb gezeten, in beide gevallen ben je het kwijt!


bedankt voor alle reacties dusver.
nog niemand met ook zo'n ervaring met zoover, maar dat had ik ook niet verwacht na een paar uur.