Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vo
volanns - 18-07-2017 08:41:49
Auto & Vervoer

Auto van rechts voorrang verlenen, sta stil, fietser achterop, disculperende stilstand

Zal het niet zo zijn dat de fietser te snel reed en op de auto knalt.
zelf meegemaakt; fietser ingehaald , na enkele meters en veilige afstand , geef ik aan om naar links te gaan en was al bijna in de straat, knalt de dwaas tegen mijn auto, dus was hij op de linkerkant van de straat, terwijl op de rechterkant  van de straat moest rijden.  hij moest heel hard gereden hebben om op dat punt te zijn.  in dit geval was het overduidelijk dat hij schuld had.

zo onschuldig  zijn veel fietsers niet, vooral die jongeren halen allerlerlei capriolen uit , zoals snel fietsen waarbij ze slingeren en automobilisten moeten zich maar aanpassen want owee  of nog net even de auto inhalen en vlak voor je neus stoppen en als je hem aanrijdt ben jij als automobilist de schuldige, terwijl de fietser het ongeluk  "uitlokt" /veroorzaakt.

fietsers weten dat ze heilig verklaard zijn en flikken veel en veroorzaken veel narigheid. ze vergeten dat ze erg kwetsbaar zijn todat ze het ziekenhuis belanden met gebroken botten.
de meeste fietsers  gedragen zich goed en verantwoordelijk in het verkeer. de realiteit is dat ook zij kwetsbaar zijn.