Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lovebird
lovebird - 18-07-2017 11:46:55
Voeding & Gezondheid

Kattevlooien

Ben kattenbezitter van 10 perzen, veel vlooienmiddelen helpen niet meer. ook vlooien passen zich aan. meestal werken alleen de nieuwste middelen en die zijn vaak duur en alleen verkrijgbaar bij de dierenartsenpraktijken. 

maar is het geen allergie die uw hond heeft van voedingsintolerantie en of kan zelfs dat hij nu heftig reageert op alles wat u goedbedoeld nog eens extra op hem of haar hebt aangebracht?
dit is niet zonder gevaar, het ene dier reageert heftiger dan t andere. 

advies ga naar uw dierenarts en neem alle verpakkingen met de behandeldata mee zodat hij kan zien welke stoffen wanneer en in welke hoeveelheden nu in de bloedbaan van uw lieveling zitten. ik ken dieren die aan deze middeltjes uiteindelijk zijn overleden. 
beste advies ga bellen voor een afspraak, zoals u het nu beschrijft reageert hij nog heftiger na de herhaalde extra toediening. als uw hond al een intolerantie aan t opbouwen was dan kan uw dierenarts u helpen.
succes !