Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

newmikey
newmikey - 18-07-2017 14:52:40
Vakantie & Reizen

Vlucht vertraging

Beide vluchten lijken reguliere british airways lijnvluchten te zijn gezien de vluchtnummers. een respectabele maatschappij die het zich niet kan permitteren om z'n klanten op een vliegveld te laten staan. maar u bent weggelopen vóórdat ze u konden helpen. ba heeft 3 dagelijkse vluchten lhr-bos en op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zelfs 4!

ba215 vertrekt om 18:20 terwijl uw vlucht uit dusseldorf om 17:05 had moeten aankomen. flightstat geeft aan dat deze vlucht vaak te kampen heeft met vertraging en u moet ook nog eens rekening houden met de aangescherpte veiligheidscontroles op vluchten naar de vs. dat lijkt me inderdaad een iets te krappe boeking. 

u had echter niet in paniek moeten raken, dan was u waarschijnlijk prima geholpen en had u de ba213 van de volgende ochtend in een hotel op de luchthaven kunnen afwachten na wat spulletjes te hebben aangeschaft op kosten van de luchtvaartmaatschappij.