Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 22-07-2017 20:23:27
Computers & Telefonie

Mcafee opzeggen

Van de site:


wanneer u mcafee software aanschaft, ontvangt u een abonnement waarmee u de software gedurende een bepaalde periode op een bepaald aantal pc's kunt gebruiken. de duur van uw abonnement is afhankelijk van het product dat u hebt aangeschaft, maar het gaat meestal in op het moment dat u uw software activeert.


als u uw software via de website van mcafee koopt, hoeft u uw product niet te activeren. maar als u uw software aanschaft bij een winkel of via een partner van mcafee (zoals dell of acer) moet u het product activeren nadat u het hebt geïnstalleerd. activeren neemt weinig tijd in beslag en is eenvoudig: u hebt alleen een internetverbinding nodig. activeren is echter erg belangrijk omdat het u recht geeft op regelmatige, automatische updates die uw pc voortdurend beschermen tegen de nieuwste beveiligingsrisico's.


wanneer u uw software bij een winkel of via een partner van mcafee aanschaft, wordt u tijdens het installatieproces gevraagd om uw product te activeren. als u de software niet onmiddellijk wilt of kunt activeren (als u bijvoorbeeld geen internetverbinding hebt), hebt u 15 dagen de tijd om dit alsnog te doen. activeert u niet binnen 15 dagen, dan ontvangt uw software geen belangrijke updates meer en kunt u er niet meer mee scannen. voordat uw abonnement verloopt, wordt u er door mcafee via berichten op het scherm aan herinnerd dat u uw abonnement moet verlengen. u kunt ervoor zorgen dat uw pc voortdurend goed beveiligd is door uw abonnement vroegtijdig te verlengen of door automatische verlenging in te schakelen op de website van mcafee.


via uw mcafee-account kunt u ook zelf controleren of uw abonnement up-to-date is. wanneer uw abonnement verloopt, kunt u het op elk gewenst moment verlengen.