Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Re
Reinoud Ibiza - 24-07-2017 13:11:52
Vakantie & Reizen

Balearic-travel bestaat dit

Goedemiddag, 

ik ben reinoud, eigenaar van http://www.huishurenibiza.nl" target="_blank">huishurenibiza.nl en wil graag iedereen waarschuwen voor meerdere oplichters die momenteel actief zijn (we horen het nu wel heel erg vaak, en bij ons hebben al vele klanten aangeklopt die eerder zijn opgelicht. we proberen deze websites offline te krijgen met hulp van google, maar dit lijkt vooralsnog erg lastig. ook de politie kan weinig doen. sommige zijn reeds offline maar wie weet komen ze nog terug. 

let altijd goed op of het telefoonnummer klopt. ga niet in op grote kortingen als u in 1 keer betaalt. heeft de website sgr of anvr? zijn er onafhankelijke reviews? is de partij waar u wilt huren goed bereikbaar? 

volgende websites zijn oplichters: 
https://onehouseibiza.com/
https://islaeivissa.com/

www.ibizadream4all.net
https://balearic-travel.com/

https://www.balearicsrental.com/ibiza/
https://www.holiday-ibiza.com/
http://ibizabeds.com/

www.ibiza-rent2stay.com
www.blcvillas.com
https://ibizasandholidays.com/property/11
www.ibizavillarentals.net
www.ibidreams.com 
https://www.balearicvillarentals.com/