Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 28-07-2017 20:31:12
Vrije tijd & Tuin

Afwatering oprit

Pakweg voor € 200,- .... een oplossing

voordat de verantwoordelijken eruit komen zèlf maar een snelle oplossing zoeken ... voordat de garage met inhoud onder water komt te staan.

koop in de bouwmarkt een paar meter roostergoot dat het gewicht van uw auto kan uithouden, leg die dwars in de oprit, graaf aan de twee uiteinden een put en laat die vol met grind storten (misschien wil de bouwondernemer wel graven en grind storten). waarschijnlijk mag u in het nieuwbouwwijk hemelswater ook niet eens meer aan de riolering aansluiten.

ps. bonnetjes bewaren tot duidelijk is wie het gelag moet betalen/oplossen. wanneer het technisch voldoet en het financiële meer ruimte geeft, kunt u later met een hoogwaardigere (duurdere) roostergoot het aanzien van uw oprit nog wat opkrikken.

mogelijk komen de partijen er ooit nog uit en nemen hun verantwoordelijkheid ... maar de straat komt in ieder geval niet dieper en het huis beslist niet (ietsjes) hoger!