Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bultn
bultn - 05-08-2017 22:33:21
Vrije tijd & Tuin

Canal digitaal zadeld klanten op met €3 extra met fox sport

Iedereen maar klagen dat ts klaagt.
maar weet elke reageerder ook waar het hier daadwerkelijk om gaat? kennelijk niet want fox sports heeft een erg vies spelletje gespeeld.
op kosten van elk tv abonnee geld binnen harken.

"discriminatie, machtsmisbruik, te duur en voetbal door de strot van de kijker duwen. het zijn nog maar een paar krachttermen die in discussies door aanbieders en kijkers worden gebruikt. maar waar gaat het zakelijke conflict nu eigenlijk over? vijf dingen die je moet weten om een goed oordeel te kunnen vellen." 

echt walgelijk die hele fox sports.
een geld verliezende zender doorschuiven naar een ander pakket zodat er wel betaald voor moet worden. lijken de banken wel.

http://www.totaaltv.nl/nieuws/5-wetenswaardigheden-over-conflict-fox-sports-en-aanbieders/" target="_blank">hier kun je het artikel lezen.