Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tadaa422 - 12-08-2017 13:46:10
Computers & Telefonie

Software pakket

Even melden dat vanaf oktober 2017 de ondersteuning van office2007 door microsoft wordt beëindigd.
office365 is een goed alternatief. de abonnementsformules zijn in vergelijking met het klassieke ceedeetje duur maar niet onhandig. de software wordt nu automatisch bijgewerkt en onderhouden door microsoft.
als ik het goed voorheb, kan je office365 online gebruiken en er tevens voor kiezen om de software op je computer te hebben (binnen één abonnement).
je kan het houden op een gratis office365 zonder office2016 (op de pc). in dat geval bestaat een microsoft-account, net alsof je een mailbox van outlook.nl, outlook.com of hotmail.com zou kiezen.
in het kort:
office365 (betalen) is online en offline mogelijkheden, al dan niet voor meerdere gebruikers (denk ook aan school- of studentenpromotie).
office365 (gratis) iets beperkter aanbod en enkel online te gebruiken.