Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 12-08-2017 15:48:25
Vakantie & Reizen

Censuur bij zoover.nl

@ gerbera. maar blijft u gerust denken dat zoover.nl objectief is en nooit verhalen verwijderd.
alleen dan niet gek opkijken als u zelf eens een hele vervelende ervaring krijgt met een park/hotel/restaurant-eigenaar terwijl u alleen maar positieve verhalen over hem/haar op zoover heeft gelezen. bent u dan ook zo sportief om hier toe te geven dat ik gelijk had? 

moet ik u toch teleurstellen. heb zelf ook eens een negative ervaring geplaats. hier was geen sprake van een juridische kwestie maar ging puur over het hotel en gedrag van het personeel. deze heeft er heel lang gestaan en bleek achteraf dat meerdere bezoekers dit hadden ervaren. de juridische kant heb ik uitgevochten met het reisbureau, dat vondt ik niet nodig op zoover te vermelden.
en voorlopig heb ik nog genoeg vertrouwen in zoover voor wat hun objectiviteit betreft. zij hebben geen enkel belang bij wat voor accomodaties dan ook.