Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pr
Proctorian - 27-01-2018 11:36:53
Computers & Telefonie

Is programma reimage velig?

Reimage wil 1 ding, en dat is geld verdienen. als je het programma nog niet hebt gedownload en je doet een test, dan blijkt je computer één grote puinhoop.
nadat je het programma hebt geinstalleerd, blijkt na dezelfde test dat er niet zo veel aan de hand is, maar de vraag is wel hoe betrouwbaar is de test na het downloaden. na veel te hebben gegoogled blijkt dat je ze op kunt bellen en je computer op afstand over kunnen nemen. ook dan zal degene die je aan de lijn krijgt, zeggen dat je computer niet zo best is. ze kijken vooral naar de loggegevens van computerbeheer. en daar staan altijd wel wat foutjes in waar je je soms niet zoveel van aan moet trekken. binnen de kortste keren willen ze een monteur sturen, die (en daar hebben we het) een aardig tarief in rekening. waarschijnlijk wordt windows opnieuw geinstalleerd, en nog wat andere programma''s. de vraag is echter, is je computer dan wel goed in orde ? hoe weten zij eigenlijk dat de beveiligingssoftware niet in orde zou moeten zijn. bij de software-ontwikkelaars van microsoft, google, norton of mcafee zijn ze niet achterlijk. dat betekent dat ze bij reimage slimmer zijn, dan de software-ontwikkelaars van deze bedrijven. nou, dat lijkt me sterk.