Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mi
Michel65 - 03-05-2018 22:14:24
Vakantie & Reizen

Adotravel

Ja, ze sluiten zich overal bij aan. er staat een batterij aan logo's op de site, dus dat zit vast wel goed! ;-)


ado travel was lid van de anvr en garantiefonds sgst en adverteerde daar ook mee, totdat ze in 2015 door de anvr geschorst zijn als lid, vanwege het faillissement van sgst.
 
om toch met een garantie te kunnen adverteren hebben ze gezamenlijk met andere turkije-specialisten een nieuw stichting opgezet, genaamd sgcr.
deze naam lijkt overigens opvallend veel op het gerenommeerde garantiefonds sgr,  vermoedelijk vanwege deze grote gelijkenis (meeliften op betrouwbaarheid) moest men de naam opnieuw wijzigen en heet de stichting nu tgcr. 
 
reactie walter schut, adjunct-directeur van de anvr:
‘het oprichten van een stichting is niet voldoende om de schorsing van deze drie als anvr-lid ongedaan te maken. er moet aantoonbaar een financiële garantie zijn voor het geval een van de bedrijven niet aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen’, zegt walter schut, adjunct-directeur van de anvr.
https://www.travmagazine.nl/anvr-nieuw-fonds-niet-meteen-erkend/
 
trek zelf uw conclusie...