Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kc
kcdb - 28-02-2019 09:31:19
Vrije tijd & Tuin

Snoeiafval van de buren in onze tuin

Of u het snoeiafval van uw buren bij hen mag terugleggen, of terug in de tuin mag gooien, is, denk ik, niet eens zo belangrijk. als u de relatie met uw buren definitief wilt verzieken moet u dit beslist doen. dan lekker nog 20 jaar in ruzie naast elkaar leven, vraagt u zich eens af of het dát wel waard is.

hoe het juridisch gesteld is weet ik niet. maar vraagt u zich ook af wat u misschien als wat vervelend of als wat lastig aanvaard, of dat het wel overlast is. het is nu eenmaal zo als het snoeiafval niet als onaanvaardbare overlast aangemerkt kan worden, u dit gewoon moet accepteren. heel vervelend misschien, maar zo werkt het nou eenmaal op plaatsen waar mensen dichtbij elkaar wonen.

voor u dus enige actie onderneemt richting of tegen uw buren dient u zich dus goed te beseffen wat wel en niet verstandig is in deze situatie.