Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 14-03-2019 10:37:12
Computers & Telefonie

Mega rekening youfone.

Het is natuurlijk niet youfone die de rekening zo hoog laat oplopen maar dat meisje, aka uw vriendin, dat onzorgvuldig met haar telefoon omgegaan is.
kan dat meisje niet gaan werken om die rekening te betalen? in elke supermarkt en bijv. ook de action zitten ze te springen om personeel en er worden ook postbezorgers voortdurend gevraagd. dan is het in een mum van tijd bij elkaar verdiend. de bijstand is er natuurlijk ook niet voor om dergelijke luxe problemen op te lossen. als ik haar was zou ik maar heel snel werk ervan maken voordat de rekening hoger wordt en geldproblemen niet meer te overzien zijn. en per omgaande bij youfone vragen om een betalingsregeling.