Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 04-10-2019 13:57:37
Auto & Vervoer

Kan een auto na 2 jaar kapotte koppacking krijgen

Helaas hier ook geen goede ervaring met kia. 
we hadden een kia uit 2012 & in 2016 kon hij naar de stort. (waren 2e eigenaar en gekocht in 2014) weg geld :(. kan er nog om huilen. geen garantie (die 7 jaar zijn echt bullshit) en dat omdat we grote beurt gemist hadden van de auto. en onderhoudt allemaal bij ikea behalve 1x olie laten vullen bij kwikfit omdat lampje ging branden. ja dan ga je niet doorrijden.

ineens vastloper op de snelweg. anwb gekomen. niks aan te doen, olie was verder nog ruim voldoende. 
we hebben hem naar ikea laten slepen en omdat we dus keer olie ergens anders hadden laten vullen was garantie weg helaas. ook waren we 2e eigenaar en garantie niet overdraagbaar.
volgens ikea zat er te weinig olie in de motor dus okk nog nalatigheid volgens hun. terwijl anwb heeft geconstateerd dat er voldoende inzat en bij doorlezen niks naar boven kwam als waarschuwing om bij te vullen. rechtsbijstand geweest en maakte geen kans.
uiteindelijk opgekocht door handelaar voor 500 euro en nooit geen kia meer voor ons

als je dus maar 1x iets aan de auto heb laten doen al is het olie bij vullen of dus koelvloeistof is het gedaan met de garantie. water er in ipv koelvloeistof nog zoiets. das puur voor nood en echt niet goed om er standaard in te hebben zitten. heeft u bewijs van dat advies. kia heeft ons laten zitten en werd van kastje naar de muur gestuurd