Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ri

2 diner bonnen totaal. 300,00 inlever termijn verlopen

hallo allen,

ja helaas het mag, maar het is en blijft een schandalige, ordinaire vorm van diefstal met voorbedachte rade. heeft niets met eerlijk  verdienmodel te maken!


verder:
- belediging van de gever?! eerder andersom een gever zou zich moeten schamen om zo weinig moeite te doen voor.


stop met het geven van dit cadeau's.


- "voorkomen dat er na lange tijd nog gedineerd kan worden voor de prijs die gold' is onzin. er staat gewoon een bedrag op waarvoor je kan eten tegen de dan geldende prijzen.


- er zijn nog voorbeelden van hoe het wel hoort; de oude papieren vvv-bonnen. helaas wordt dit ook aangepast. de termijn van één jaar wordt verboden. zie https://www.consumentenbond.nl/nieuws/2018/cadeaukaarten-voortaan-minimaal-twee-jaar-geldig
al een verbetering. beter is cadeaubonnen van organisaties die aangesloten zijn bij de stichting keurmerk cadeaukaarten.


- maar het allerbeste is: zie dikgedrukte hierboven.


advies: maak zelf een mooie bon en stop het geld erbij. dan laat je zien dat je ook echt wat moeite hebt gedaan. ook veel beter voor de ondernemer die de bon aannneemt, die een percentage minder ontvangt dan wat op de bon staat.
groet richard