Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 07-04-2020 14:29:31
Voeding & Gezondheid

Huur livesafe

Het lijkt er dus helaas op dat u de voorwaarden door de overlijdenssituatie niet heeft gelezen en ook niet tijdig de verhuurder heeft geïnformmeerd. allemaal zeer begrijpelijk en op basis van de voorwaarden die u al kreeg zou de overeenkomst van rechtswege per 1 februari 2020 geëindigd zijn indie u de verhuurder via een kopie van de overlijdensakte ervan op de hoogte had gesteld. 

het lijkt mij dus zaak omdat alsnog snel te doen en dan dus aan te geven van rechtswege, conform de voorwaarden, de huur per 1 februari is beëindgd.
  
als daar een negatieve reactiie, onverhoopt op komt, vraag dan eventueel advies bij een http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl in uw omgeving of raadpleeg uw rechtsbijstandsverzekeraar als u zo'n verzekering heeft.