Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 09-07-2020 10:57:06
Vrije tijd & Tuin

Mogen dansscholen weer les geven.

@livelife, zo slecht zijn de reacties hier nog niet, lees even het protocol goed dan leest u dat de 1,5mtr (2 armlengtes) van toepasing is met maar weinig uitzonderingen. en er staat nog iets belangrijks in wat ook hier geadviseerd wordt, nml " je gezond verstand gebruiken"

in het kort komt het er op neer dat dansen op dit moment is toegestaan, in alle vormen, met enige restricties en voorzorgsmaatregelen.

deze bewering van u klopt al niet,

voor het op een verantwoorde manier invulling geven op het tijdelijk mogen loslaten van de 1,5 meter maatregel gelden de volgende criteria: • als vaste danspartners worden gezien, dansers die samen een danspaar, duo, kwartet, formatieteam of andere vaste samenstelling ten behoeve van het uitvoeren van een choreografie vormen;

https://dansondernemers.nl/pdf/basisprotocol-danssector-4-juli-2020-versie-2.pdf" target="_blank">bron