Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 09-01-2021 13:25:33
Voeding & Gezondheid

Is een diagnose defenitief.

Er is een diagnose gesteld dat u epileptie heeft en dat staat los van juridische aspecten zij het de mogelijke beperkingen voor deelname aan het  verkeer.
vooropgesteld dat niemand u kan verplichten is het gewoon verstandig de pillen en het pasje bij u te hebben als u de deur uit gaat. het nut hiervan is dat er bij een aanval direct gericht kan worden gehandeld door b.v ambulance personeel. en wat is het probleem die spullen bij u te dragen, het is een feit dat u epileptie patiënt bent en daar hoeft u zich niet voor te schamen.
troost u, ik ga de deur niet uit zonder de nodige, medische, middelen en pasjes inclusief een lijstje van medicijnen die ik gebruik, en voel mij daar prettig bij.
mijn motto is; ik leef op mijn pillen en humor en hoop dat zo lang mogelijk vol te houden, en daar kan het dragen van pillen en pasjes buitenshuis aan bijdragen.