Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 19-03-2021 10:04:04
Computers & Telefonie

Klacht over postnl

Als al gezegd is de verzender degene die u dient aan te spreken en die kan dan 'verhaal halen'bij een verzender indien er bij de verzending iets niet goed gaat. dat '; niet goed gaan'moet dan wel duidelijk aantoonbaar zijn en aantoonbaar schade opleveren. bovendien dient er dan ook nog te worden gekenen naar het redelijkheidsbeginsel en zeker in de situatie die er op dit moment is m.b.t. leveringsvertragingen en ook bezorgvertraging lijkt (ook) mij dat het zinloos is om in de kwestie die u noemt 'verhaal te halen resp. een klacht te laten behandelen. daarbij is lijkt het mij dat de verzender hier kennelijk oorzaak is als ik deze zin van u lees: 'ik heb inmiddels wel een vermoeden, immers het formaat van het pakket staat bij postnl als 0,1cm x 0,1 cm x 0,1 cm (ofwel 1 kubieke mm) met een gewicht van 24 kg'. dat zal men lijkt mij niet zelf hebben bedacht.
..
zie o.a. ter toelichting eventueel nog deze: http://www.wetboek-online.nl/wet/postw/7.html" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/postw/7.html  

bent u op de hoogte van dit: https://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace/" target="_blank">https://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace/? en dus de mogelijkheid om ook zelf te kunnen aanpassen en vooral ook te regelen dat het pakket op een afhaalpunt wordt geleverd en u het dan kunt ophalen op het moment dat het u uitkomt (ook al kan/zal dat met een tv ietwat lastiger zijn).