Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 20-08-2021 17:31:26
Computers & Telefonie

Back-up laptop

Dat ik de ssd bewaar, is maar tijdelijk. ik vrees namelijk dat deze het binnen afzienbare tijd zal begeven.

de ventilator blijft blazen, ondanks dat ik hem heb schoongemaakt, laptop wordt traag, wifi valt steeds uit en als ik in de browser een paar tabbladen geopend heb en ik ga een kop thee inschenken, kan ik de tabbladen niet meer openen, loopt vast. dus er is meer aan de hand. mijn ervaing is ook dat je beter een nieuwe kunt kopen voor de oude het helemaal niet meer doet en wegbrengen voor reparatie wil ik vanwege de leeftijd niet meer. ik heb het aankoopbedrag allang terugverdiend. mijn oude laptop kreeg ook al deze euvels en toen ging de ssd er ook uiteindelijk aan.

ik back-up wel degelijk, zoals mappen met documenten, mappen met foto's, maar nu gaat het om een andere omvang. nu wil ik zoveel mogelijk in 1 keer overzetten naar de nieuwe.

in ieder geval iedereen bedankt voor de tips en suggesties. jullie hebben me goed op weg geholpen, zodanig dat ik de vraag niet meer op het radar forum hoef te stellen :-))
ik laat jullie de afloop nog wel weten.

iedereen een fijn weekend !