Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 17-09-2021 17:21:14
Voeding & Gezondheid

Welke stappen moet je nemen om afte vallen

Afvallen betekent je eetpatroon wijzigen. als je na een dieet stopt en weer gewoon eet als je voor het dieet deed, dan kom je weer aan.
bij het programma: wordt u al geholpen? komt af en toe iemand in het programma die advies krijgt van een dietiste.  vorige week nog in een uitzending.misschien kun je de uitzending nog terugkijken.
het was aflevering 5 en 7
https://www.kijk.nl/programmas/wordt-u-al-geholpen" target="_blank">https://www.kijk.nl/programmas/wordt-u-al-geholpen
wat mij opviel is dat je cola, maar ook vruchtensap moet laten staan. er zit veel suiker in, en gewoon eten maar dan kleinere porties. 
eet je maar 2 keer per dag? sla je het ontbijt over? 
lees eens wat het voedingscentrum er over schrijft:
https://www.voedingscentrum.nl/nl/service/vraag-en-antwoord/gezonde-voeding-en-voedingsstoffen/is-ontbijt-overslaan-erg-.aspx" target="_blank">https://www.voedingscentrum.nl/nl/service/vraag-en-antwoord/gezonde-voeding-en-voedingsstoffen/is-ontbijt-overslaan-erg-.aspx