Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

newmikey
newmikey - 17-09-2021 20:26:16
Voeding & Gezondheid

Welke stappen moet je nemen om afte vallen

Meer bewegen en blijvend je voedselpatroon aanpassen. minder granen, brood, aardappels en pasta. meer groente, eieren, avocado's, vis, vlees, noten, zaden. eet grote bakken salade met van alles en nog wat erdoor. veel verse soepen voor de lunch. fruit met mate. sappen en frisdranken volledig schrappen. minstens 10000-15000 stappen per dag en aanvullen met af en toe fietsen. als je wandelt, niet slenteren maar stevig doorstappen. polsfitbandje aanschaffen met telefoonapp voor de motivatie en om te tracken. ik zit inmiddels op 5kg in 7 weken. 

vorige keer na een hartprobleempje gedaan en aantal jaren goed gehouden, daarna kwam er een beetje de klad in en zat ik weer op een bmi van tegen de 31 met hoge bloedsuiker. nu dus weer terug naar af en het is zeker géén straf. (het helpt erg dat ik van groente, soepen en vis/vlees hou gelukkig)