Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 18-09-2021 12:23:09
Voeding & Gezondheid

Welke stappen moet je nemen om afte vallen

Je bent in ieder geval op de goede weg. je laat in ieder geval al veel suiker achterwege. ik kan je van alles gaan vertellen over mijn ketogene leefstijl, maar dat doe ik niet. mijn leefstijl werkt voor mij goed, voor een ander weer niet.

maar wat ik je zeker als tip mee wil geven is dat je, als je iets koopt (bijvoorbeeld vleeswaren, brood) de etiketten goed leest. dan zul je zien wat er aan suikers inzitten. zelfs in gehakt stoppen ze dextrose en dat is toch echt een suiker, net als alles wat op -ose eindigt.
nog een tip... afvallen gaan nooit in een rechte lijn. de ene dag kun je wel een kilo zwaarder zijn dan de andere dag. gooi je weegschaal in de kast, pak een cm en ga meten.
als laatste je lichaam heeft een minimum aantal kcal nodig. dat is je bmr (basale metabolisme ratio) en dat gebruikt je lichaam om de essentiƫle zaken aan de gang te houden. op internet zijn daar tools voor om dat uit te rekenen .

tot slot...
staar je vooral niet blind op je familie want ieder lichaam is uniek.

succes!