Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 18-09-2021 13:55:23
Voeding & Gezondheid

Welke stappen moet je nemen om afte vallen

@nb20,

twee maaltijden per dag is absoluut niet goed, u kunt beter drie maal per dag een maaltijd (ontbijt, lunch en avondeten) nemen in beperkte hoeveelheden en dan tussendoor ook nog een paar maal een kleinigheid eten, fruit o.i.d en probeer daarbij zo min moelijk zoetigheid te nemen. uw verbranding blijft op die manier beter actief.
drink minstens twee liter (kraan)water per dag,(zwarte koffie en thee zonder suiker tellen ook mee)  maar een literje meer is zelfs aan te raden in plaats van frisdrank of of allerlei zgn. gezonde drankjes.
laat alcohol en frisdranken links liggen.
ga nooit met een roltrap of lift, maar ga altijd via de trap, zowel naar boven als naar beneden.
gebruik daarnaast twee maal daags 'psylliumvezels' (bijv. colon clean) voor een goede en regelmatige stoelgang, zodat u dagelijks uw afvalstoffen kwijtraakt. het water waarmee u dit inneemt telt mee voor de twee liter.
verder is regelmatig bewegen een must, maar dat doet u al.