Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Redacteur
Redacteur - 20-09-2021 09:47:04
Voeding & Gezondheid

Welke stappen moet je nemen om afte vallen

hallo nb20,

kassa volgt momenteel 8 deelnemers die bezig zijn met een gezondere leefstijl. dit doen ze aan de hand van de gecombineerde leefstijlinterventie (gli). hier wordt niet alleen gekeken naar afvallen, maar ook naar onderliggende oorzaken van een mindere gezondheid, zoals slaaptekort, stress en medicijngebruik. een gli-traject is een programma dat gericht is op gedragsverandering om een gezonde leefstijl te bereiken én te behouden. mogelijk kom jij hier ook voor in aanmerking. deelnemers aan een gli-traject krijgen ondersteuning van een leefstijlcoach. het wordt sinds 2019 vergoed uit de basisverzekering.

hieronder wat linkjes met handige informatie:




https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/leefstijl-veranderen-een-gli-programma-biedt-uitkomst" target="_blank">wat is een gli-programma en hoe kom je hiervoor in aanmerking?
https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/zit-er-een-gli-aanbieder-bij-mij-in-de-buurt" target="_blank">zit er een gli-aanbieder bij mij in de buurt?
https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/wat-wordt-er-vergoed-bij-een-gli-programma" target="_blank">wat wordt er vergoed bij een gli-programma?
https://www.bnnvara.nl/kassa/tags/leefstijlprogramma?limit=100" target="_blank">bekijk hier het volledige dossier met uitzendingen en extra artikelen over gezonde leefstijl en de gli.


succes!
 
vriendelijke groet,
redactie kassa