Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Em
Emma9009 - 25-09-2021 18:47:00
Voeding & Gezondheid

Welke stappen moet je nemen om afte vallen

Hey nb20,

wat goed dat je zo actief bezig bent met je gezondheid! het lijkt erop dat je al veel doet om je gewenste gewicht te bereiken, maar mogelijk zijn er toch nog wat zaken die je over het hoofd ziet. in de regel is afvallen namelijk voor een langere periode minder calorieën consumeren dan dat je verbrandt. heb je al eens proberen te achterhalen hoeveel calorieen voor jou onderhoudsniveau is? en heb je al eens bijgehouden, bijvoorbeeld voor een week, hoeveel je gemiddeld nu echt eet op een dag? dit kan al wat meer duidelijkheid schetsen in je situatie.

drink je naast die 2 liter water bijvoorbeeld nog andere drankjes, zoals frisdrank, koffie, thee, o.i.d.? en drink je dit met of zonder suiker? en slaap je elke nacht wel voldoende? zo zijn er nog tal van andere zaken die kunnen meespelen met het afvallen. ik heb even voor je gezocht en heb een artikel gevonden met tips voor jouw situatie. het artikel gaat over https://www.dailyfit.nl/blog/afvallen/afvallen-zonder-dieet/" target="_blank">afvallen zonder dieet, aangezien jij zoals je aangeeft niet in een dieet gelooft. hier staan hopelijk wat tips voor jou die je gaan helpen.

je schrijft trouwens ook nog dat je producten soms inmaakt o.b.v. olie. olie bevat enorm veel calorieën en als je dit vaak doet, kun je mogelijk onbewust flink wat extra calorieën binnenkomen. allemaal dingen om rekening mee te houden in ieder geval. ik hoop dat je je gewenste gewicht in ieder gaat bereiken, op een verantwoorde wijze natuurlijk! :)