Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ro
Robert47602 - 09-02-2022 18:48:48
Auto & Vervoer

Klacht ford stern

Beste ilse w.
zojuist het drama gelezen van jouw inferieure associale garage bij ford stern te hoofddorp. ze hadden bij mij allang in de boom kunnen vliegen en tevens juridisch flink aangepakt, maar dit dien je te doen middels een aangetekende brief, al die telefoontjes hebben geen zin, want zij zullen toch wel alles ontkennen.

heb je niet een sterke man, in de familie c.q. vriend, die even die manager over de toonbank haalt ???
is het een officiële ford bovag garage, dan kun je altijd verhaal halen en een officiële klacht alsnog indienen bij ford nederland.c.q. bovag zelf.
zoek maar op google.
je wordt aan alle kanten belazerd door die inferieure garage ford stern te hoofddorp, die jouw al zolang in behandeling heeft en van alles verzint, wat er maar te verzinnen valt. heb je niet in de gaten, dat je gewoon van a t/m z gewoon belazerd wordt, door die waardeloze vent, die jou continu interumpeert tijdens een telef. gesprek en zich ook niet aan afspraken houdt..???

ik zou in ieder geval hun rekeningen nimmer nooit betalen of althans maar voor een gedeelte betalen, voordat alles piekopbello in orde is.
ook kun je via je mogelijke rechtsbijstandsverzekering een verhaal doen op die inferieuren associale garage en alle door extra gemaakte kosten van taxivervoer tot leen auto aan toe, verhale bij die gasten.
deze houding geeft geen pas om zo met een klant om te gaan.
bij mij hadden ze dat hoeven te flikken....
veel succes gewenst met die ford perikelen.
met vriendelijke groet,
robert923.