Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-04-2022 18:34:31
Vrije tijd & Tuin

Zijn er meer klachten over terrama terrasoverkappingen

Op het internet is hier niets over te vinden. wat is exact uw klacht? indien u dat nader aangeeft kunnen wij als (vrijwillige) vraagbeantwoorders u mogelijk een advies geven.

als er sprake is van een wanprestatie zie dan https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/ en is dit te benutten https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">voorbeeldbrief-ingebrekestelling/  is er echt sprake van 'besodemieteren' kan dat ook als strafrechtelijk worden aangepakt en dan is een aangifte noodzakelijk. let wel op dat u  deze betiteling over ongeveer de gehele wereld zichtbaar is en indien niet bewijsbaar dat als smaad/laster op een openbaar medium kan worden opgevat.

zie ook: juridisch advies volgens kassa:

voor juridisch advies kunt u zich ook wenden tot:


- het juridisch loket, tel. 0900 – 8020:    € 0,10 per minuut (met een maximum van € 12,50). daarnaast betaalt u een starttarief van 4,5 cent en de normale belkosten. zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl


- consuwijzer, het consumentenloket van de autoriteit consument en markt (acm), tel. 088-0707070 (nationaal tarief, bereikbaar op werkdagen van 08.30-17.30 uur, zie voor meer informatie: https://www.consuwijzer.nl/" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl  en kunt u ook nagaan of deze leverancier is aangesloten bij een geschillencommissie.

correctie/aanvulling: ik zie dat @sjoppy inmiddels wel een verwijzing vond naar ervaringen die naar mijn mening in meerderheid negatief zijn. dus.... !