Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 17-06-2022 08:54:48
Auto & Vervoer

Occasion campervan mist opties?

Mijn mening: helaas pindakaas aangezien zoals u zelf al aangeeft niet bij de aankoop heeft onderzocht of die detectie er wel op zit.
daarnaast vraag ik mij af of een dergelijke detectie wel zinvol is omdat een berijder toch zelf wel kan inschatten wanneer er vermoeidheidsverschijnselen optreden en is het bovendein altijd veel belangrijker om dat voor te zijn en niet eerst een reis te onderbreken als die verschinselen zich voordoen m.a.w. eerst al die gedetecteerd woorden., het kan dan helaas al te laat zijn.

m.b.t. de afwijking in de kmstand zou u een beroep kunnen doen op misleiding in de advertentie maar ik vrees dat indien u hier een klacht over gaat indienen resp. een ingebreke stelling zou doen dat u mogelijk onnodig veel geld en ook moeite gaat kosten. u kunt hoe dan ook uiteraard wel atijd nader advies/hulp vragen bij de anwb indien u daar lid van bent https://www.klantenservicenum.nl/anwb-klantenservice?msclkid=e364496b8bea1b2264ee2bc7af3a07fe" target="_blank">anwb-klantenservice of - het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl  . of u dan andere of voor u gustiger antwoorden krijgt vraag (ook) ik mij in rede af.