Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agapon1951
agapon1951 - 22-08-2022 20:06:03
Voeding & Gezondheid

Paling in de reclame bij dekamarkt maar komt niet. misleiding?

Deze aanbiedingen zijn lokkertje om je de winkel binnen te krijgen zodat je daar de boodschappen doet om dat je daar dan toch bent. toelevering van aanbiedingen in 9 van de 10 keer grijp je volkomen mis, maar je bent wel in de winkel. duuuussss..........als je verstand niet gebruikt koop je daar en ook nog duurder dan concurrende winkels. dat kan zelfs oplopen tot meer dan 1 euro per artikel.

het tweede punt, paling.........wordt het niet eens tijd deze dieren met rust te laten. vroeger zaten de sloten vol er mee, tegenwoordig op de nominatie van uitroeing en bij vangen verplicht terug te zetten. de mens zal het wel nooit leren, dat haar eigen gedrag uiteindelijk de ondergang zal zijn van de mensheid, door alles maar op te vreten en te doden. koop die dieren niet, laat ze leven, hebben er ook recht op en niet als aanbieding in een super markt te eindigen. ter info een paling doet er 30 jaar over om volwassen te worden en paai gereed en naar de saragosa zee te gaan om zich te vermeerderen. glasaal doet er ruim drie jaar over om hier te komen om vervolgens gevangen te worden onder het mom millieu vriendelijk opgefokt te worden en vermoord eindigende in een super markt. als je dan perce vis wilt eten eet dan de vis die niet tot de bedreigde vissoorten horen.