Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 26-10-2022 10:38:16
Auto & Vervoer

Is het onderwerp parkeergarages al eens aan de orde geweest?

Van belang is dat u in beginsel niets behoeft te doen dan formeel bezwaar te maken bij de deurwaarder en indien het tot een exploit zou komen voor een zitting bij rechtspraak, afd. kanto, dan naar de zitting te gaan en uw weerwoord te gteven. zo u dat niewt zou doen loopt u het risico bij verstek veroordseeld te worden. noem in uw bezwaar geen relatie met andere affaires zoals u hier wel deed! de relatie die u legt met de toeslagenaffaire  slaat werkelijhk nergens op en zal indien u dat toch doet m.i. alleen maar in uw nadeel werken. 

weet u wel zeker dat het een gerechtsdeurwaarder was en geen medwerker van een incassobureau? en herhaald, per saldo beslist een rechter! niet een deurwaarder.