Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-01-2006 20:46:34
Computers & Telefonie

Half beeld

eerst maar eens bedankt voor je antwoord zo leer ik nog wat. maar dit lost niets op. ik zal proberen het beter uit te leggen.


na opstarten krijg ik het volgende scherm-- bovenkant =half scherm is gevuld met startpagina - onderkant =half scherm is gevuld met de pagina mijn documenten en de startbalk.


ik kan dus maar op een half schermpje bv. email lezen en schrijven, vanmiddag geprobeerd om via internet-opties alle bestanden te wissen maar toen liep de computer vast en kon ik niet anders meer doen dan de stekker er-uit trekken. het grote probleem voor mij is dat mijn adsl-abo op 14/2 afloopt, ik mij geen nw. computer kan veroorloven en dus nog maar een paar dagen de tijd heb om erachter te komen of dit euvel nog te herstellen is. volgens een "kenner" zou het een virus kunnen zijn of een fout in de software en ja ik snap er geen sikkepit van maar doe wel braaf wat iedereen me aanraad maar tot op heden heeft niets succes. helpt het als ik vertel dat ik ook wekenlang last heb gehad van niet reagerende programmatuur? waar ik ook niets anders mee kon dan de stekker eruit!  clementine