Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Op
Opa Eus - 27-02-2023 19:27:51
Voeding & Gezondheid

Peesontsteking schouder

Zelf ook ervaring mee gehad. in eerste instantie een prik met cortocortison gehad die de ontsteking en de pijn doet verlagen. later brace gehad, wat bij langer gebruik wordt afgeraden omdat je anders te veel went aan die brace en de pees "lui " wordt. toch weer last gekregen en bij verder onderzoek via orthopeed bleek pees gescheurd te zijn. is geopereerd met 5 hechtingen maar is toch weer los gelaten ( bleek te weinig houvast ) en nu gewoon verder. kan niets aan gedaan worden verder, werd mij gezegd. 
ik hoop voor u niet hetzelfde probleem, maar zou eerst maar eens goed laten nazien door orthopeed middels echo en/of foto's. fysio ( is ook géén dokter ) kan dan altijd nog.  succes en sterkte.  groet metaxa.