Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Iv
Ivo W - 15-07-2023 00:11:50
Vakantie & Reizen

Een dagje uit

Uw leeftijd is voor deze kwestie niet relevant.

uw vrouw heeft tickets besteld voor een bepaalde datum. zoals in de algemene voorwaarden van qup vermeld staat, zijn de tickets gevonden aan een dag. en dan is het dus simpelweg zaak voor degene die de boeking maakt om de juiste gewenste datum te selecteren. iets wat vrij gebruikelijk is bij allerlei soorten tickets en ook absoluut geen onredelijke voorwaarde is. u krijgt korting, in ruil voor beperking van service. de normaalste zaak van de wereld. 

en algemene voorwaarden zijn gewoon voor het boeken te raadplegen. ik was niet eens voornemens om te boeken maar kon ze zojuist gemakkelijk inzien en lezen, de voorwaarden zijn ook totaal niet verborgen maar duidelijk onderaan de pagina te vinden.