Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 15-07-2023 10:03:15
Vakantie & Reizen

Een dagje uit

Ik begrijp uw grieven voor wat betreft het taal gebruik wel maar dat is niet echt relevant voor de foute boeking die gedaan is.
feit is en blijft dat bij het het boeken de juiste datum nogemaals gecontroleerd dient te worden en als die juist is verschijnt in het bestelscherm een verwijzing naar de algemene voorwaarden en pas na die gelezen te hebben wat 99 van de 100 keer niet gedaan wordt met de boekingvoorwaarden akkoord te gaan. wat uw vrouw overkomen is, is niet leeftijdgebonden het komt in alle keeftijdsklassen voor mede door het niet goed opletten bij het boeken wat in dit geval een verkeerde datum inhield na het boeken niet meer veranderd kan worden.
in mijn optiek kunt u er wel mee leven dat een verkeerde datum niet achteraf gewijzigd kan worden maar de manier waarop uw vrouw aangesproken werd steekt u nog het meest want met het gejij en gejouw in een telefoongesprek aangesproken worden toonde van weinig respect voor de ouderen onder ons.
het is echter wel zo dat iemand van de helpdesk niet kan weten met wie ze een gesprek voeren en dus een informele spreektaal gebruiken en als iemand wenst met u aangesproken te worden dat zelf dient aan te geven.
edoch gedane zaken nemen geen keer maar de 17e juli 2023 is een maandag en valt dus niet in het weekend. kan het niet zo zijn dat dit voorval vorig jaar heeft plaats gevonden want in 2022 viel de 17e juli op een zondag.