Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Iv
Ivo W - 04-03-2024 19:43:04
Vakantie & Reizen

Te hoge kosten vliegtickets

Hoe eliza de verdeling op de factuur zet is totaal niet relevant. 

u heeft een pakket geboekt met bijbehorende services en heeft de prijs die daar bij hoorde op het moment dat u ging boeken aanvaard. bij reizen geldt dat een minuut na uw boeking de prijs voor exact hetzelfde pakket al anders zijn. 

maar nog belangrijker is het volgende:
wij hebben ook geboekt via eliza was here. een pakketreis met appartement, vluchten en huurauto.
en ja, daar staat ook een vrij fors bedrag op de factuur voor de vluchten. maar de huurauto wordt niet apart op de factuur vermeld. de kosten van de 'inclusief huurauto' zitten dus in de andere posten verwerkt, want een huurauto is echt niet gratis. 


als u niet extra wilt betalen voor de services én extra zekerheden die een pakketreis u bieden, dan moet u voortaan alle onderdelen los van elkaar boeken. dat kan een keer 100-200 euro per persoon goedkoper zijn. maar is dat het waard?