Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 05-03-2024 15:09:18
Vakantie & Reizen

Te hoge kosten vliegtickets

Losse vliegtickes zijn over het algemeen goedkoper maar die zijn van toepassing op reguliere vliegtuig lijnvluchten waarbij mensen van a naar b gevlogen en op het vliegveld achtergelaten worden.
u heeft voor een pakketreis gekozen en dan is de vliegreis veel duurder omdat de reisorganisatie een vliegmaatschappij inhuurt die vakantie verkeer vliegtuigen naast de lijnvluchten in kan zetten en dat maakt dat vliegvelden ook kosten in rekening gaat brengen om voor vertrek en aankomst extra personeel beschikbaar te hebben om de vakantiegangers in te checken.
de vergelijking met reguliere lijnvluchten gaat wat dat betreft mank want die vliegen op gezette tijden en soms maar één keer per dag.