Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 14-03-2024 16:58:08
Computers & Telefonie

Agressieve verkoop en misleidende informatie door ziggo/vodaphone ivm glasvezel

Toevallig kreeg ik eergisteren ook een ongewenste colporteur van ziggo voor mijn deur die heel aardig deed en het merkwaardig vond dat ik de deur niet open deed. uiteraard met de bedoeling om mij te bewegen om over te stappen. ik heb hem duidelijk gemaakt dat ik dat op geen enkele wijze van plan was (gebaseerd op de reden waarom ik een aantal jaren geleden 'daar ben vertrokken'. bzowel zijdens ziggo als vodafone is men kennelijk weer actief. 

bij mij is een aansluiting van kpn (kpn glasvezelnet) gerealiseerd en was al een aansluiting van ziggo (ziggo glasvezelnet) die niet actief bij mij is al staat de 'verbindingskast' daarvan op ca. 6 meter afstand van mijn woning.