Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 24-03-2024 11:50:52
Auto & Vervoer

Parkeren voordeur

Goh buren, we zijn aan het verbouwen en moeten in periode x flink wat afval naar de straat brengen. zou u in die periode uw auto('s) iets verderop kunnen zetten?
dat had u kunnen doen als het daadwerkelijk om de verbouwing zou gaan. echter, u had het op het briefje niet over verbouwen, u meent dat de eigen voordeur bereikbaar moet zijn voor jezelf en u haalt er zelfs hulpdiensten bij.
voor uw deur is een stoep en daarover kunt u uw voordeur bereiken. zelfs politieagenten en een brancard kunnen daar overheen. er is geen wet die bepaald dat een eigen auto voor de eigen deur moet staan. op elke openbare parkeerplaats/parkeervak mag iedereen parkeren. u hebt hierin dus niets te eisen, te wensen of te verwachten.