Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 25-03-2024 17:03:47
Auto & Vervoer

Parkeren voordeur

Mag ik u een tip geven?

u woont in een dijkhuis, dat zullen niet veel woningen zijn. ik spreek uit ervaring, want ik woon zelf in een dijkhuis en heb 3 "buren" die allen zeer sociaal met elkaar omgaan en ook altijd voor elkaar klaarstaan.
mogelijk heeft u hiervoor in een plaats gewoond waar het onderling anders aan toe ging en nu komt u in een gemeenschap/gehucht wonen en moet ú zich als nieuwkomer aanpassen. u heeft nu reeds met dat briefje gezorgd dat u een punt achterstaat. reken er op dat daar ook over gepraat wordt.

het is volgende week pasen. haal voor uw buren en overburen een chocolade paasei in een leuke verpakking (of een mandje met kleine eitjes) en ga bij hen langs, stel u voor en biedt het presentje aan wegens eventueel bouwoverlast. aan de buren van dat briefje excuseert u zich, zeg dat het niet de bedoeling was, maar dat u last van de stress van de verbouwing had.
u zult in de toekomst fijne buren hebben, mits u zich aanpast.