Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

brynnar
brynnar - 17-01-2006 21:23:07
Computers & Telefonie

Nieuwe soort msn?

hoi respect,


persoonlijk geef ik niet om msn en alles wat daarbij hoort (ik heb hier al genoeg vermaak ;-)). maar ik heb de voorwaarden gelezen en ik was er niet van onder de indruk. het lijkt me niet dat er diverse troep op je pc wordt gezet. een extra toolbar in ie kun je ook van google krijgen en van veel meer min of meer gerespecteerde sites. deze worden gebracht alsof ze een steun en toeverlaat zijn tijdens je omzewervingen op het web, maar in feite doen ze niets anders dan je internetgedrag op een rijtje zetten, hetgeen weer interessant is voor adverteerders. waarschijnlijk zal de toolbar ook wel gesponsorde links bevatten, maar die heb je met google ook.


je kunt het downloaden als je wilt. volgens de beschrijving kun je het ook weer makkelijk de-installeren via configuratiescherm -> software. houd wel je pc goed schoon van verder mogelijke spyware en adware met een goede scanner hiervoor, dan beperkt je sowieso de risico's.


brynnar