Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-02-2006 12:13:05
Auto & Vervoer

Franse auto van nederlandse ingezetene: invoeren, bpm betalen?

even ter verduidelijking:


de nationaliteit doet er niet toe; het ligt er aan waar u staat ingeschreven en of u nu nederlander, fransman of chinees bent..... dit is om het even.


als u niet staat ingeschreven in nederland, maar bijv. wel in duitsland, kunt u al met een duits gekentekende auto rijden. u hoeft daar ook geen grond te bezitten. in feite gaat u dus wel emigreren......


wat echter wel vaak gedaan wordt is, in nederland (helemaal) uitschrijven, vervolgens in duitsland inschrijven (fake-adres) en toch feitelijk in nederland blijven wonen. dit is dus ook niet toegestaan en wordt op gecontroleerd.


vooral dorpen/steden vlak over de grens zijn geliefd. er wordt dan gebruik gemaakt van postadressen. deze zijn vaak bekend bij de controlerende instanties en er wordt ook daadwerkelijk op gecontroleerd.


hutch